Afspraak maken
Menu

Over ons

Onze barbers

Het team van City Barbers bestaat uit Reboir Kleijnendorst en Alesandro Corputty.

  

Reboir Kleijnendorst

Reboir Kleijnendorst, een opkomende ster in de kapperswereld wordt bijna overal herkend en staande gehouden door fans die graag met hem op de foto willen. Het is bijna onwerkelijk voor Reboir, die slechts een paar jaar geleden nog nooit van het Barbervak had gehoord. Reboir had aanvankelijk de ambitie om de muziekwereld in te gaan of chef-kok te worden, maar zijn carrière verliep toch anders. Hij kwam in aanraking met het Barbervak toen hij 15 was. Hij was host (gastheer) bij Nozem en is zo het vak ingerold. Hij volgde trainingen, kreeg coaching en oefende op zichzelf en vrienden. Nu plaatst hij video’s op TikTok waarin hij zijn vaardigheden en expertise toepast bij bekende producers en artiesten en klanten vanuit het hele land. Zelf klanten uit het buitenland weten hem te vinden. Reboir heeft zijn stempel gedrukt op Nozem City Barbers met zijn unieke talent en creativiteit. Als TikTok-sensatie heeft Reboir miljoenen mensen geïnspireerd met zijn baanbrekende knip- en stylingtechnieken.

Alesandro Corputty

Alesandro Corputty is jong talent bij City Barbers. Hij is in opleiding bij Hunebed Barber College, wat intern verzorgd wordt door Nozem. Hij is geïnspireerd door z’n vader (Dennis Corputty), die ook Barber is en tevens mede-eigenaar bij Nozem. Aanvankelijk wilde hij iets in de richting van media en vormgeving doen, maar zijn interesse naar het barbervak was toch sterker. Zijn creativiteit kan hij goed kwijt in het barbervak. Alesandro kan verschillende stijlen toepassen; van modern tot klassiek. Ook hij is actief op Social Media.

Het verhaal

Onze Barbershop is niet zomaar een plek om je haar te laten knippen. Onze Barbers zetten de nieuwste vaardigheden en de beste expertise in om jouw stijl naar een hoger niveau te tillen. Het is een omgeving waar mannen zich kunnen ontspannen, praten en zichzelf kunnen zijn.  

Bij Nozem City Barbers draait alles om jou. Onze Barbers begrijpen dat elk kapsel uniek is en elk detail ertoe doet. Of je nu op zoek bent naar een klassieke snit, een gedurfde transformatie of een verfijnde baardverzorging, bij Nozem City Barbers werken we met hoogwaardige producten en technieken om jou de beste resultaten te bieden. We staan klaar om jouw wensen te vervullen!